top of page

Vi holder af brugte møbler

1a05a79c10ebecac363333cf0b1883b4614612ef.jpeg

Hos Second Seat er gamle fletmøbler i klassiske materialer højt værdsat. Vi holder af at reparere og eftermontere stole, sofasider, radiatorskjulere, sengegavle m.m. med det helt rigtige fletværk efter gamle håndværksmetoder.

Uanset om dit defekte møbel er originalmonteret med papirgarn, fransk rørflet, søgræs eller andre natur-

materialer, så kan du være sikker på, at vi gør vores yderste for at give dine møbler nyt liv til en overkommelig pris.

Udgiften til reparation af dit møbel afhænger af størrelse, flettype og materialevalg. Den letteste måde at få en fast pris inden du bestemmer dig for at gå videre, er at uploade et par billeder via vores kontaktside, eller evt. blot sende en e-mail med vedhæftede billeder til franskflet@gmail.com.dk.

 

Send gerne et billede som viser møblet i sin helhed, og et nærbillede af fletværket som skal udbedres eller nymonteres. Vi vender hurtigt tilbage med forslag og fast pristilbud som du kan regne med holder.

Når du vurderer prisen på en reparation, skal du være opmærksom på at vi altid giver tilbud incl. materialer.

De rigtige materialer er nemlig efterhånden blevet så dyre, at de udgør 40-50% af den samlede reparationspris.

Derfor skal du heller ikke regne med mængderabat ved mange ordrer. Vi har den samme lave timepris uanset om du kommer med 1 eller 50 møbler til reparation.

Særlige behov 

96cd35507c2c5ce62858a406c64af86f.jpeg

Fletværk og materialer til flet kan anvendes til alverdens formål. Ofte støder vi på særlige ønsker og ideer, som ikke lige passer ind i en standard kategori af møbler.

 

Det kan være unikke og sjældne møbler eller møbler efter eget design og håndværk. For at komme videre med lige præcis dit særlige ønske, er du velkommen til at rette forespørgsel, og evt. uploade billeder via vores kontaktside. Vi kommer hurtigt tilbage med ideer og forslag.

Hvor lang tid tager min reparation?

clock.jpg

Hos Second Seat bestræber vi os på at du højest skal vente 2 uger på at dit møbel er færdigrepareret - Som regel går det hurtigere, men der kan opstå flaskehalse, spidsbelastninger og ventetid på nye materialer som sjældent giver lidt længere ventetid. Uanset, så sørger vi altid for at du straks bliver underrettet i tilfælde af forsinkelser.

Hvem hjælper vi

im-93772.jpg

Vi tager imod reparationer fra private såvel som virksomheder. En stor del af vore kunder er private, som ejer enkeltmøbler eller hele sæt af møbler, som med tiden har fået skader på fletværket. Disse møbler er ofte af en så god kvalitet, at det vil være ærgeligt at kassere dem blot på grund af småskader.

 

Mange har også møbler med en vis affektionsværdi som de ønsker at vedligeholde. Virksomheder udgør også en vigtig del af vores kunder. Museer, skoler, kirker, forsamlingshuse, biblioteker og private handels- produktions- og servicevirksomheder har mange møbler stående som vi indimellem har gennem værkstedet. 

bottom of page